Versenyszabályzat

Kedves Versenyzők!

Szeretettel köszöntünk Benneteket magyargyerek.com nemzetközi levelező versenyünkön. Mielőtt hozzáláttok a feladatlap kitöltéséhez, olvassátok el figyelmesen az alábbi információkat!

  • A fordulókról: A verseny összesen 4 fordulóból áll. A feladatlapokat 6 hetente fogjátok kapni. A feladatlapokat e-mailben küldjük el fordulónként.
  • Beküldés: A kitöltött feladatlapot a beküldési határidőre küldjétek vissza e-mailben.
  • Kitöltés: A feladatlapok megoldásánál használhattok szótárt, lexikont, bármilyen segédkönyvet és internet böngészőt, valamint szüleitek vagy tanárotok visszaemlékezéseit is felhasználhatjátok. Minden mellékletet A/4, maximum A3-as méretben készítsetek el, és mindig írjátok rá a neveteket! A külön lapra készített munkákat is küldjétek el e-mailen beszkennelve vagy lefényképezve. Mindig saját szavaitokkal fogalmazzatok! Az internetről kimásolt szövegeket nem fogadjuk el. A megoldásokat a megadott határidőre erre az email címre küldjétek el: magyargyerekverseny@gmail.com.
  • Javítás: A feladatlapokat a beküldést követően elkezdjük javítani. Az elért pontszámokat és az értékelést egy értékelőlapon fogjuk elküldeni nektek.  Amint egy forduló minden feladatlapját kijavítottuk, a pontszámokat feltöltjük honlapunkra. (www.magyargyerek.com). Így folyamatosan figyelemmel kísérhetitek eredményeteket.
  • Ajándékok: Minden versenyző, aki mind a 4 fordulót megoldja, emléklapot kap. Azok, akik legalább 80%-os teljesítményt érnek el, oklevelet kapnak. Az egyéni versenyzők közül minden korosztály első 3 helyezettje ajándékot kap. A csoportos versenyzők közül az első 3 helyezett csoportot díjazzuk.  Az ajándékcsomagok könyveket, tanszereket tartalmaznak.

Ha segítségre van szükségetek, forduljatok bizalommal szüleitekhez, tanárotokhoz vagy szerkesztőségünk kollégáihoz.

feladatlapok beküldésére: magyargyerekverseny@gmail.com
egyéb levelezésre: verseny@magyargyerek.com
www.magyargyerek.com

Tel.: +36 28 513-776