Csoportos nevezés

30.0075.00

A verseny célja a diákok ismereteinek elmélyítése Magyarországról, a magyar történelemről és a magyar kultúráról.

A verseny 4 fordulóból, s egy forduló 4-5 feladatból áll. 4 korcsoportban indulhatnak a diákok.

Egy csapatban minimum 2, maximum 5 fő lehet. A nevezési díj: 15 EUR / fő.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A csoportban versenyzők ugyanazt a feladatsort oldják meg, mint az egyéni versenyzők, csak ők közösen keresik a válaszokat. Emellett készítünk számukra egy külön feladatot, amely együttgondolkodást, véleménycserét és összehangolt közös munkát igényel. Munkájukat egy tanár vagy egy szülő támogatja. Lesznek olyan feladatok, amelyeket minden csapattag önállóan old meg. Azok a nyertes csapatok, akik a szóbeli fordulón részt kívánnak venni, itt már egyénileg szerepelnek (Skype-on keresztül zajlik).

A verseny 4 fordulóból áll.  A versenyzők minden hónapban e-mailen kapnak egy feladatsort Magyarországgal kapcsolatban, amelyet 3 hét alatt kell megoldaniuk. A megoldott feladatokat kijavítjuk, és egy értékelőlapon küldjük el az eredményt.  A projektmunkákat, rajzokat értékeljük, és az értékelést küldjük vissza.

Egy forduló 4-5 feladatból áll, és célja a diákok ismereteinek elmélyítése Magyarországról, a magyar történelemről és a magyar kultúráról. A feladatlapok földrajzi, történelmi, irodalmi, néprajzi, művészeti, és az általános életvitellel kapcsolatos kérdéseket tartalmaznak. Minden feladatlapban lesz egy projektmunka, amelynek megoldásához a versenyzőnek böngésznie kell az internetet, kutatómunkát kell végeznie. További feladattípusok:  teszt, szórács, párosítós, stb.

Versenyünkre 4 korcsoportban nevezhetnek a gyerekek.

  • Bóbita (6 – 8 évesek)
  • Kincsem (9 – 10 évesek)
  • Égig érő fa (11 – 13 évesek)
  • Bűvöskocka (14 – 17 évesek)

További információk

Korcsoport

, , ,

Létszám

, , ,

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .