Támogatóink

 

Móra kiadóMóra Kiadó klasszikus és kortárs, hazai és külföldi gyermek- és ifjúsági irodalom, a gyermekkultúra hagyományőrző és értékteremtő szellemi műhelye. Az 1950-ben alapított kiadó 1957-ben vette föl Móra Ferenc nevét, és évtizedeken át – a magyar kiadói struktúrának megfelelően – a gyermek- és ifjúsági irodalom egyedüli közvetítője volt. A 1990-es évektől részvénytársasági formában folytatja munkáját, évente közel 100 címet jelentet meg.

www.mora.hu

 

 

 

 

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó a hazai könyvpiac egyik legmeghatározóbb szereplője. Évente közel 500 könyvet jelentet meg. Sokszínű kínálatában a szórakoztató-, a tény- és a szépirodalom éppen úgy megtalálható, mint a reprezentatív albumok, az ismeretterjesztő könyvek. A kiadó profiljában hangsúlyos helyet kapnak a gyerek- és ifjúsági kötetek, illetve a kisebbeknek szóló foglalkoztató könyvek.

www.alexandra.hu

 

 

 

A Tessloff-Babilon Kiadó méltán híres ismeretterjesztő sorozata a Mi Micsoda régóta készíti fel a fiatal olvasókat a szakirodalom befogadására. Az áttekinthető könyvek izgalmas leírásokkal és valósághű illusztrációkkal teszik még színesebbé a tanulást.

www.mimicsoda.hu

 

csopa_logoCsopa Magyarország vezető kulturális szórakozóhelye olyan hely,

  • ahova a fiatalok szívesen járnak, hogy tartalmasan töltsék el a szabadidejüket,
  • ahol a hazai és külföldi családok minden korosztály számára izgalmas tudományos szórakozást találnak,
  • ahol a pedagógusok megmutatják, hogy örömteli felfedezés útján is lehet tanulni.

www.csodakpalotaja.hu