Szülőknek

Kedves Szülők és Tanárok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy elindíthattuk ezt a különleges versenyt a világ különböző tájain élő magyar származású gyerekeknek. Régi álmunk válik valóra azáltal, hogy sok éve sikeres hazai levelező versenyeinket a határainkon túl élő magyar gyerekeknek is eljuttassuk.

Ha gyermekeik, diákjaik részt vesznek versenyünkön, szórakoztató formában mélyíthetik el ismereteiket Magyarország történelméről, kultúrájáról, és megismerkedhetnek nemzeti hagyományainkkal és a kortárs művészeti élettel.

2012 novemberében indult versenyünkön eddig több mint 500 kis magyargyerek mérte össze tudását egyénileg vagy csoportosan.

A beérkező munkák minden várakozásunkat felülmúlják. Versenyzőink lelkesen készülnek fordulóról fordulóra, kutatnak, rajzolnak, montázst készítenek, mesét rajzolnak, egyperces novellát írnak (a nagyobbak). Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak mind a versenyzők, mind a szülők és tanárok részéről.

Kérjük, tekintsék meg mintafeladatainkat és a jelenleg versenyző gyerekek munkáit!

Amennyiben kérdésük lenne, forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a +36 28 513-775 vagy a +36 30 2480-661-es telefonszámokon vagy e-mailben

Szeretettel várjuk gyermekeiket, diákjaikat versenyünkre!