Elindult a nevezés a magyargyerek 3 versenyre!

Kedves magyargyerek.com barátaink!

Egy évvel ezelőtt indítottuk külföldön élő magyar gyerekeknek levelező versenyünket. Két sikeres versenyen vagyunk túl, amelyeken összesen 170 diák versenyzett. A visszajelzésekből azt szűrtük le, hogy versenyünknek van létjogosultsága, mert a szülőktől és a versenyzők nagyon jó visszajelzéseket kaptunk. Sok külföldi magyar iskolával is sikerült jó kapcsolatot kialakítanunk.

2013. szeptember közepén elindítjuk harmadik magyargyerek.com versenyünket.

Új versenyünkben egy újdonságot is kínálunk. A népszerű kortárs magyar írónő, Bartos Erika részvételével és védnöksége alatt elindítunk egy kisebbeknek szóló csoportot Babóca néven. Ide 5 – 6 éves gyerekek jelentkezését várjuk, akik még nem tudnak írni, de szeretnek rajzolni.

Szeretnénk most újra meghívni versenyünkre mindazokat, akik már részt vettek rajta, és tetszett nekik. Kérünk minden kedves magyargyerek.com barátunkat, hogy ismerősei körében vigye hírét következő, szeptember közepén induló versenyünknek.

Honlapunkon, a www.magyargyerek.com oldalon láthatók a legszebb munkák, letölthetők mintafeladatok, és sok érdekesség olvasható a versenyről, az ajándékokról és cégünkről. Itt olvashatnak véleményeket eddigi versenyzőinktől, szüleiktől és tanároktól.

A szeptemberben induló magyargyerek 3 versenyre online lehet jelentkezni az oldalt található nevezés menüpontok alatt.

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .