Nyári táborlehetőség Magyarországon

Kedves Szülők és Tanárok!

Gyakran kérdezik külföldön élő magyarok, hogy tudnánk-e jó magyarországi nyári tábort ajánlani. A Peopleteam Alapítvány volt Magyarországon az első, aki gyerekeknek szervezett nyári táborokat. 10 éve már kapcsolatban voltunk velük, és évekig ők adták a fődíjat magyarországi tehetséggondozó versenyeink győzteseinek. Velük léptünk 2018 novemberében újra partneri kapcsolatba, ezért végre jó szívvel tudunk ajánlani Nektek nyári táborozási lehetőséget.

A Peopleteam csapatát 14 éve ismerjük, és legfontosabb benyomásunk róluk az, hogy számukra a gyerek áll a középpontba. Mindenki azon munkálkodik, hogy a gyerekek értelmesen és élvezetesen töltsék nyári táborozásukat. Már 20.000 gyereket táboroztattak. Délelőttönként a gyerekek 9 szekcióban (például tánc, fotózás, régészet, sporttábor) vehetnek részt fejlesztő programokon.

Ami fontos lehet számotokra: szerveznek “Hungarian” tábort is, ahol magyarul lehet tanulni. Ezt ajánljuk azoknak a gyerekeknek, akiknek szükségük lenne magyar tanulásra. De van irodalmi, logika, informatika, robotika és angol szekció is.

Itt tudtok bővebben tájékozódni a tábor részleteiről, a helyszínről, az időpontokról és a választható szekciókról.

Amennyiben jelentkeztek a táborba, és beírjátok a Honnan értesültem a táborról részbe, hogy “Hebe gyerek vagyok”, féláron jöhettek következő magyargyerek versenyünkre.

https://peopleteam.hu/

Úgy érezzük, hogy a külföldön élő magyar származású gyerekek nagyon sok hasznos tapasztalattal gazdagodhatnának egy ilyen táborban, erősíthetnék magyar gyökereiket és sok új dolgot is tanulhatnának országunkról. Akit érdekel a lehetőség, kérjük nekünk is jelezze, amellett, hogy a Peopleteam oldalán jelentkezik a táborba.

Üdvözlettel,

Kraulis Mónika és Ecker Marcsi

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..