Megszülettek a második magyargyerek.com verseny csoportos eredményei

Nagyon köszönjük mindenkinek, hogy beküldte időre a megoldásokat, így le tudtuk zárni a második magyargyerek.com versenyt.

A nyertesek és a többi versenyző között annyira kevés a különbség, hogy szeretnék szívből gratulálni minden egyes versenyzőnek. Alig 1-2 ponttal térnek el az eredmények. Ezért az oklevelek mellé minden gyereknek ajándékot is küldünk.

Íme, a nyertesek:

Bóbita csoportban az első helyezett a Magyar Iskola Cambridge két diákja, Molnár Flóra és Bragg Félix lett. Felkészítő tanárnéni Kuzman Kinga.

Kincsem csoportban megosztott első helyezést értek el az oregoni Bóbita Nyelviskola diákjai, Téglássy Viola, Téglássy Brigitta és Liszkai Bence, felkészítő tanárnéni Balogh Tünde, valamint a Sussexi Magyar Családi Klub versenyzői Ogston Rebeka és Vörös Alex, felkészítő szülők Ogston Krisztina és Vörös Péter.

Az Égig érő fa csoport első helyezettje a St. Albansi Magyar Iskola diákjai lettek, Domonkos Bálint és Geller Zsombor.Felkészítő tanárnéni Molnár Gabi.

Gratulálunk a versenyzőknek, a nyerteseknek és köszönjük a felkészítő tanárnénik és apukák (Vörös Péter és Götz Viktor) munkáját.

Az összesitett eredmények a Pontok menűpont alatt találhatók.

Az egyéni versenyzők eredményhirdetése a napokban várható.

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .