Megszületett a magyargyerek 2 verseny nyerteseinek szóbeli fordulójának végeredménye

Megszületett a magyargyerek 2 verseny nyerteseinek szóbeli fordulójának végeredménye. Nagyon nehéz volt dönteni, mert minden versenyző kiválóan teljesített.

A nyertes Téglássy Brigitta lett, aki Oregonban él. Az oregoni Bóbita Magyar Nyelviskola keretein belül a Kincsem csoportban versenyzett testvérével, Brigivel. Felkészítőtanára Balogh Tünde. Gratulálunk Violának a csodálatos teljesítményért, Tünde néninek az áldozatos munkáért, és édesapjának az elkötelezettségért valamint a szóbelire való felkészítésért.

Minden versenyzőnek gratulálunk, és reméljük viszontlátjuk őket következő versenyünkön is.
[wpfilebase tag=file id=50 /]

2 hozzászólás a következőre: “Megszületett a magyargyerek 2 verseny nyerteseinek szóbeli fordulójának végeredménye”

  1. Irénke Csókásné 2013-07-24 - 10:50 #

    Fantasztikus eredmény! Szeretettel gratulálok a kis csapatnak!

    • Jeannie 2016-11-25 - 18:12 #

      I am going to have to read this link. There are times Emma can be so clear in her words, and other times not make a coherent seenenct. On a side note, it is my father that is 27 years older. She calls him papa and my mom grandma and me mama. Not that it matters, but as we are getting to know each other I thought I would share more:) But yes, it is all over the map!!! I hope you had a wonderful day, and Emma as well.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .