Indul a második magyargyerek.com levelezőverseny – nevezési határidő április 15.

Kedves Magyargyerek Barátaink!

Második magyargyerek versenyünkre folyamatosan érkeznek érdeklődők a világ minden tájáról. Ezt Önöknek is köszönhetjük, hiszen sokan jeleztek vissza, hogy továbbították versenyfelhívásunkat. Felvettük a kapcsolatot Magyarország külföldi nagykövetségeivel is, és hihetetlenül pozitív visszajelzéseket kaptunk, támogatásukról biztosítottak és több ezer címre továbbították világszerte levelünket.

Ezért nevezési határidőnket 2013. április 15-re módosítottuk.

A másik újdonságunk, hogy a Bóbita csoportba 6 éves kortól elfogadunk nevezéseket a beérkező igények alapján. Játékosak a feladatok, ha a gyerek nem is tud magarul még írni, a feladatot meg tudja oldani.

Másik örömteli hírünk, hogy a kortárs gyermekirodalom kiemelkedő alakja, Bartos Erika, aki versenyünk támogatója az alábbi levelet küldte nekünk, miután megtekintette a gyerekek munkáit. A 9-11 éves versenyzők azt a feladatot kapták, hogy egyik rajzos verse alapján, megadott szavak felhasználásából írjanak egy mesét.

“Csodaszépek a beérkezett mesék! Szívből jövő, szeretetteljes írások, sok gyönyörű rajzzal. Öröm volt nézegetni! Hadd jegyezzem meg külön, hogy nagy öröm ilyen szép, míves és gondos kézírásokat látni! Megtaláltam az Ön által említett szépséges képverset is.
Végignéztem figyelmesen a weblapon található összes munkát. Mind szép, élmény volt lapozgatni! Nagyon élveztem a lakóhely-bemutató összeállításokat, igazán tetszettek a farsangi beszámolók, és külön élvezet volt a hungarikumokról összeállított munkákat látni. Hasznos, vidám és értékes kezdeményezésnek tartom az Önök által szervezett vetélkedőt!”

Kérjük, továbbítsák ezt az információt magyar ismerőseiknek!

köszönettel,
a magyargyerek.com csapata

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .