Elindult a nevezés

2014 október közepén indítjuk ötödik magyargyerek.com versenyünket. A nevezésre a mai naptól van lehetőség. Számos újdonsággal várjuk régi és új versenyzőinket és szüleiket, valamint tanáraikat. A legnagyobb változás az, hogy ez a versenyünk az egész tanév folyamán, azaz 2015 májusáig tart. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy a versenyzők számára elegendő idő álljon rendelkezésre a feladatok megoldására.

Egy válasz a következőre: “Elindult a nevezés”

  1. Oláh Anna 2014-10-13 - 18:01 #

    Szenzációs a kínálat. Ezerszámra élnek külföldön magyar gyerekek, akiknek semmiféle eszköz nem áll a rendelkezésükre a magyar nyelv gyakorlására. Ezt a módszert jó néhány évvel ezelőtt a TIT alkalmazta tehetséggondozás céljából. Egyik diákom 5 tantárgyból nevezett be, egy két hetes párizsi utat nyert az összegyűjtött pontok alapján. Lenne egy javaslatom: Lehetne “recenziót” íratni egy-egy Jankovics Marcell által készített rajzfilmből, amit a szülők online megrendelnének Mondák a magyar történelemből 2. DVD Animáció/Rajzfilm DVD sorozatból. pl. Egri csillagok, Pál utcai fiúk stb. Saját példámból tudom, hogy nagy lelkesedéssel nézik az Angliában élő unokáim (5-7 éves) egy előre megadott bibliográfia lapján.

    ——————————————————————————–

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .