Ajándékok

Kedves Versenyzők!

Összeállítottunk nektek egy bemutatót az ajándékokról, amelyeket a verseny nyerteseinek fogunk adni. Ez a lista nem teljes, lesznek más ajándékok is. Reméljük, ez a kis ízelítő is arra ösztönöz Benneteket, hogy szorgalmasan dolgozzatok:

Különdíj: egyhetes nyári tábor
Magyarország legrégebbi és legnépszerűbb táboroztatójával a Peopleteam-el

Peopleteam tábor

Tábori képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első magyargyerek győztes tábori beszámolója 

A kecskeméti táborban voltam 

Nagyon örültem, amikor megnyertem a tábort a magyargyerek.com versenyen! Izgatott voltam, hogy milyen lesz. Sokféle foglalkozás közül lehetett választani, én a sportot választottam. Leginkább a focit, mert nagyon szeretek focizni.

Senkit sem ismertem, amikor elkezdődött a tábort, de nagyon hamar sok gyereket és felnőttet megismertem. Egyáltalán nem hiányzott anyukám, apukám és a testvérem, pedig egy hétig nem láttam őket! Annyi minden jó volt ebben a táborban! Például a foci. Minden nap fociztunk. Volt tanár-diák meccs is! Klassz volt és sokat nevettünk. Nagyon élveztem a vacsora utáni programokat is. Mindenféle vicces vetélkedőt szerveztek. Például indiántáncot tanultunk be. A végén a mi csapatunk a harmadik helyen végzett! Olyan jó volt a strandon is!

Az anyukám folyton kérdezget, mi volt még jó a táborban, én meg mindig csak azt mondom: minden!

Magyarországi irodalmi versenyünk, a Szivárványhíd tavalyi győztese készítette ezt az élménybeszámolót a táborról:

 Kedves versenyszervezők!

 Bozsó Dominika vagyok a 2011/12- es tanév ősz versenyének első helyezettje a Szivárványhíd levelezős versenyen. Nyereményem egy hetes nyári tábor a People Team szervezésében Kecskeméten.
  Idén májusban kaptam az értesítést, hogy kiválaszthatom a nekem tetsző tábor témáját és idejét a peopleteam.hu oldalon. A széles kínálatból a magyar irodalom tetszett a legjobban, bár nagyon csábító volt a tánc, fotózás, zöld tábor, sport és a színész téma is.
  A táborszervező részéről folyamatosan kaptuk az újabbnál újabb információkat a táborral kapcsolatban. Nagyon tetszett, hogy a jelentkezési laphoz fényképet kellett küldenem, hogy már a megérkezéskor megismerjenek a felügyelők.
  A tanévzáró után gyorsan megérkezett az indulás ideje. Július 22-én déli tizenkét órára kellett Budapestre utaznunk, mivel autóbusszal vittek minket a táborba. Megérkezéskor elfoglaltuk a két ágyas nagyon szép szobáinkat.       Megismerkedtünk a nevelő és felügyelő felnőttekkel és Nagy Attila (Ater) Táborszervezővel. Délután szabad programként felfedeztük a tábor területét. Majd este együtt vacsorázott az egész társaság, ezen a héten 350 gyerek táborozott együtt.
  Másnap, hétfőn reggel megkezdődtek a tanórák, minden nap kettő darab kilencven és egy hatvan perces óra volt. Kaptunk egyforma mappákat, ami segítette a munkánkat. Tanárom Maf azaz Machó Zsófia volt. A hét folyamán nagyon érdekes feladatokat kaptunk, és még két vendégünk is volt, Böszörményi Gyula és Szabó T. Anna személyében.
  Megrázó volt Böszörményi Gyula gyermekkoráról hallani, viszont jókat nevettünk Szabó T. Anna vicces versein.
  Délután és este különböző foglalkozásokon, csapat vetélkedőkön vettünk részt. A rengeteg lehetőség közül, íme, néhány program: agyagozás, lovaglás, trambulinozás, fallabda, különböző kézműves foglalkozások, hajfonás, sokféle sport, ugrálóvár, kitűző készítés. Ahol kötelező viselet az egyforma csapatpóló volt. Mi készítettük a tábori újságot „Betűnyúzás” címmel, amelybe mindenki készített verseket, különböző témájú írásokat.
  Köszönöm a verseny szervezőinek, tanáraimnak és a szüleimnek, hogy áldozatos munkájukkal hozzásegítettek ehhez a fantasztikus élményhez.     Szombaton, amikor hazaindultunk a táborból, megfogadtam, hogy a következő tanévben mindent elkövetek annak érdekében, hogy újra nyertese legyek egy ilyen táborozási lehetőségnek.

 Magyarnándor, 2012-09-10
                                                                     Baráti üdvözlettel:
                                                                                              Bozsó Dominika

 

 

DVD lemezek
Szerelmes Földrajz sorozat

A DVD filmeken neves közéleti személyiségek, tudósok, írók, művészek mutatják be kedves, nyugalmat és biztonságot adó tájukat, városukat. Ők rajzolják meg saját „szerelmes földrajzukat”. Velünk „barangolunk” hát kameránkkal a csodálatos magyar tájban és városokban.