A verseny kezdete (egyéni)

A verseny 2014. október 15-én indul.

A verseny indulásáig a következő teendők várnak a versenyzőkre:

Bemutatkozás: A versenyző készítsen egy egyoldalas rajzos bemutatkozást magáról. Ez korosztálytól függően lehet egy rajz (Babóca csoport), egy rajz és néhány szó (Bóbita csoport), egy rajz és néhány egyszerű mondat (Kincsem csoport) vagy néhány mondat és fotó (Égig érő fa).  A bemutatkozásból azt szeretnénk megtudni, mi a neve, hány éves, hol lakik, milyen magyarországi kötődései vannak (például nagyszülők Magyarországon élnek), mivel szeret a szabadidejében foglalkozni. Akik nem tudnak még magyarul írni, annak a szüleit kérjük, hogy néhány szóban mutassa be a versenyzőt! Kérünk egy fotót is.

A gyerekek bemutatkozásai és a fotók egy jelszóval védett menüpontban jelennek meg a honlapunkon, és azt a célt szolgálják, hogy a versenyzők megismerhessék egymást.

Lakóhely bemutatás: A versenyző készítsen egy lakóhely bemutató képmontázst. Ez is felkerül a bemutatkozó menüpontba (jelszavas).

Kérem, az előkészítő feladatokat még a verseny indulása előtt készítsék el. A munkákat fotózzák le, és lekicsinyítve JPEG formátumban legyenek szívesek elküldeni a levelezoversenyek@gmail.com e-mail címre.

Kérdéseket a versennyel kapcsolatban a verseny@magyargyerek.com e-mail címre várjuk.

A pontozással kapcsolatos tudnivalókat valamint a versenyszabályzatot a honlapunkon lehet megtalálni.