A magyargyerek 5. verseny végeredménye

Kedves Versenyzők és Szülők!

Elkészült a magyargyerek ötödik versenyének végeredménye. A mellékelt táblázatban olvashatják az egyéni végeredményeket. Az iskolai csoportokban is nagy versengés folyt. Az ő eredményeiket is közzétesszük. Csoportosan közel ötven gyermek versenyzett. Egyéniben 30 gyerek mérte össze tudását négy korcsoportban.

[wpfilebase tag=file id=62 /]

[wpfilebase tag=file id=63 /]

Nagyon büszke vagyok minden versenyzőre, aki végig kitartott, és valamennyi fordulót megoldotta. Ez a verseny azért volt különleges, mert egy kicsit nehezebbre sikerültek a feladatok – különösen a Kincsem korosztályban, mint az előző versenyekben. Ennek ellenére szinte mindenki hibátlanul vagy apró hibákkal oldotta meg a feladatokat. Ez számomra azt mutatja, hogy a versenyzők és a szülők sok időt, figyelmet fordítottak a munkára. Köszönjük a szülőknek az áldozatos segítséget, a versenyzőknek pedig a szorgalmat, kitartást és a csodálatos munkákat!

A legszebb munkákból honlapunkra egy válogatást teszünk ki. Az eredményeket is közzétesszük honlapunkon is.

Az ajándékokat és okleveleket a szülők által megadott magyarországi címekre postázzuk még a héten. Mindenki kap ajándékot, aki valamennyi fordulót beküldte. Megérdemlitek!

Aki még nem küldte el a magyarországi címet, kérem, mihamarabb tegye meg.

Amennyiben tetszett a verseny, szeretettel várunk benneteket vissza ősszel új feladatokkal, izgalmas kihívásokkal. Kérjük a szülőket, amennyiben meg voltak elégedve versenyünkkel vigyék hírét kint élő magyarok körében, hogy mások is tudjanak csatlakozni.

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit!

Mónika és a magyargyerek csapata

 

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .