2013 márciusában indul a magyargyerek.com második versenye!

2013 márciusában indul a magyargyerek.com második versenye! Itt olvashatják a versenyfelhívást:
[wpfilebase tag=file id=29 /]

Szeretettel várunk minden magyar iskolát és egyéni kis magyargyereket szerte a világból! Jelentkezni lehet 2013. március 31-ig. 

2 hozzászólás a következőre: “2013 márciusában indul a magyargyerek.com második versenye!”

 1. Molnár Edina 2013-03-18 - 09:28 #

  Kedves versenyszervezök!

  Az egyik hannoveri anyuka vagyok, tölünk negy gyerek vett reszt a versenyben. Nagyon jonak tartom ezt a kezdemenyezest es minden szempontbol csak tamogatni tudom önöket es a versenyt.
  Egy kis javito inditvanyom lenne az utolso fordulo levelirasos feladatahoz: szerintem valami olyan modszert kellett volna bevezetni, hogy vegül minden gyerek kapjon majd levelet, mert igy lesznek gyerekek, akik többet is kapnak, mig masok egyet sem. Akik semmit nem kapnak, szomoruak lesznek, legalabbis rosszul fog nekik esni, hogy ök “nem voltak senkinek szimpatikusak”. Ezt lancreakcioszerüen meg lehetett volna oldani, ugy, hogy mindenki, aki kivalasztott egy gyereket, akinek irni akar, önmagát kihuzza a listarol. Igy mindenki örülhetett volna a vegen egy levelnek.
  Egyebkent pedig minden feladatot erdekesnek es kreativnak tartottam es nagyon örülök, hogy a gyerekeim reszt vesznek a versenyen!

  Molnár Edina

 2. Balogh Tünde 2013-03-26 - 20:05 #

  Minden lehetoseget ki kell hasznalni arra, hogy gyerekeink magyarul beszeljenek, gondolkodjanak, es a Vilag egyik leggazdagabb kulturajaval, a magyar kulturaval ismerkedjenek, fokent akkor, amikor nagyon messze vagyunk az oshazatol. Es a Magyargyerek Levelozoversenye nem csupan egy lehetoseg – egy kivalo, izgalmas, es kulonleges lehetoseg gyerekeink szamara!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .